Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialstyrelsen (re)kommenderar

du doftar nyfallet regn och älskog
en daggvåt saga och kryddad verklighet

din omedvetna sexighet kryper längs vardaglighet
och hemkokt laxsoppa med gräddsmak

kom, kom låt oss vara förortslyckliga
och bygga bo i en praktisk garderob från IKEA






Fri vers av L I V
Läst 506 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-07-01 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2012-12-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
precis i min smak :)
2012-12-12

  Linda CH VIP
Varm kärlekshumor!
2012-08-07

  stenhur VIP
Få ord, mycket mening och en humoristisk knorr. Utsökt soppa!
2012-08-01

  Suzy med punkterna
Ord som gav mig ett stort leende.
2012-07-04

    ej medlem längre
Vilken härlig text!
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V