Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskant



Diskant

diskantdiskantdiskant

Diskant i mina öron

Rakt i dina ögon

Tysta sammanslagningar av verbalt obefintliga samtal
som äger rum mellan fyra ögon
och en hemlig fantasi om depraverade läten

Beröringar

Blickar

Diskant

diskant i dina trosor

mellan dina ben

I handen som smiskar din stjärt

Ett läte av oljud

En stunds avkoppling med svettpärlor
kring dina välformade linjer

Där det svankas

Där du svankar

Hur ska man andas?

Det kokar




Fri vers av Bodha*
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*