Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommar.


Dina händer och mitt vildhjärta



andas in dig
njuter av din närhet

dansar iväg med tanken om
att mitt vildhjärta kan tämjas
av dig


skog

jag går före
du drar mig tätt intill dig och frågar
'skrämde jag bort dig nu?'

jag skakar på huvudet och ler

du lutar dig framåt
våra läppar möts



solsken





Fri vers av AliciaK
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK