Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet går vidare

Jag fäller inga tårar för dig
För du är inte värd dom!
Jag behöver inte heller gråta eller må dåligt för att du sårade mig på det sättet du gjorde.
Jag tycker att livet är för kort för att sitta hemma och tycka synd om sig själv när man faktiskt kan bevisa att man är så himla mycket bättre!
Man mår bra av att känna sig stark och att tänka (jag må vara ensam men jag kan gå vidare med stolthet)





Fri vers av modda
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-06-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda