Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 73 (Korsord)

 

 

När vi talar

förbi varandra

är det som

om vi löste

korsord

där du

tar vågrät

och

jag lodrät

för att

förhoppningsvis

fylla alla rutor

med betydelse




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-01 14:02



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
...och, med lite tur, få det att stämma i "korsningarna"!
2012-07-01

  Minkki VIP
en kul idé
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström