Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Min kärlek är flyktig

Älska är ett starkt ord - hata likaså.
Jag är en känsloindivid men jag lovar att det finns
saker jag hatar, även om de är få.
Mitt hjärta - min kärlek är flyktig, men kan älska ändå.

Många förbindelser har jag haft, men de som sett mitt sanna hjärta är få.
Men om man lyckas vinna min kärlek,
om man lyckas hålla den mjukt och varsamt som ett sädesstrå
så lovar jag att livet blir färggrant och glatt för oss båda,
ja - till och med om de dagar som är grå.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 07:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må ditt hjärta underhållas, hållas mjukt, samt låtas leva ut - ty ditt hjärtas flyktiga beteende gör att extra mycket kärlek bör du få, samtidigt som det fritt må få leva, utleva, samt glädjas uti minsta vrå
2012-07-31

    ej medlem längre
Levande...
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP