Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-...............-


Det jag inte vågar skriva

Det jag inte vågar skriva,
finns rotat i min själ.
Det jag inte vill bejaka,
är något jag känner till väl.

Det vågar aldrig ut i talan,
det vågar aldrig ut i skrift.
Men ändå måste det ur mig
för det förpestar mig som gift.

Det ter sig något annorlunda,
denna "känslomanna sång"
och denna gång i ordningen är
incidenternas lista lång.

Det kommer ej ut på papper, det kommer ej ut i tal.
Det kommer endast visas genom livets nya val.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 07:48



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra rimmat, bra rytm
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP