Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets nakna skönhet

 

 

Ordens tunna is smälter in i tystnadens klara flamma

Kvar sjunger livets nakna skönhet

i sprakande härlighet

Innan orden reser sig likt vågor från stillhetens hav

så är du redan dess okända djup av gränslös kärlek

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-02 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ORD ... som bildar mening åt det vackra ...

att förmedla, älska livet,

Kärleken och skönheten ...
2012-07-02

  Änglaögon
Så fina rader...
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP