Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Jävel Kan Se I Mörker


Det blev så fel
Så satan fel
Och ingen jävel att dela dem med

Det var inte pillren
Utan ångesten
Som dödade dig
Och jag viste att det skulle ske

Du var en krigare
Och jag önskar, att jag vore det med




Fri vers av blåljus
Läst 395 gånger
Publicerad 2012-07-03 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus