Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rot



i början
var resan lång

men på samma plats
var det plötsligt slut

det tog tid
att förstå
vad minnen gör




Fri vers av Molgan
Läst 366 gånger
Publicerad 2012-07-03 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan