Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

 

Dina ögon lyser

av vin och åtrå
 i en het och otrogen kyss
känner din längtan i din tunga
runt mina läppar hårt vått
  du vill äta mig
och dina andetag bara skriker
 vill ha ,vill ha
din kropp hårt pressad mot min
  som du vill ta en genväg

 

 Bara ibland i smyg och när ingen ser

 




Fri vers av Gryft
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 14:26



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Passion... Me like! :)
2012-07-04

    Philip Eriksson
Gillar det jag läser!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft