Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dagens sociala nätverk glömmer många bort att information kan skada. Någons lycka är en annans sorg.


Härliga jord, härliga sorg

"Härlig är jorden"
Men hon ligger där
Naken
Betydelselös

Precis som du
I dina tankar

Hon ser ingenting
Ett mediabrus är i vägen
Andras lycka är hennes sorg
För dig, betydelselöst

"Av jord är du kommen"
Men jorden har begravt henne
I andras nakenhet


Det är sorgen som tar henne
Allt runt omkring
Punkterar blödande hjärtan
Men hon blir åter till jord, någon gång




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson