Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Så nära så nära
vill inte
vill inte gunga i din takt
Dina regler och du är grym
vill vill
men kan inte följa
i dina spår

Försöker nå dig
när du skymtar förbi
mitt i natten och du är inte här
en sekund rör jag hud
tiden stannar för alltid
jag bryter inga löften
du bryter mig

För nära att falla
falla och aldrig stå igen
vi låter detta vara
något som står still
som parkens staty
i stunden bunden i evighet
så nära så nära




Fri vers av Gryft
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft