Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förbryllande dagen i annalkande

varandet utan lätthet

prokrastinerandet sväver molnfritt

utan söm

utan sömn

 

med den förbryllande dagen i annalkande

tågar vi fram

tågar vi ut

tar vi tag

i livet




Fri vers av Nio
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner att dina ord uppmanar mig att leva fullt ut.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio