Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 77 (Smart Fåne)

 

 

Jag har något slags

smart fåne

som ringer

i örat

titt och tätt

 

Jag hör röster

och signaler

men det har nog

sin förklaring

 

Jag har långt till pension

men nära till passion

Det är väl olika det där

från person

till person




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 22:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
silvertonen.... har du kollat frekvensen?
2012-07-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det är tinnitus.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström