Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag viskar hemligheten i ditt öra...

Hon lutar sig fram
till mannen framför sig
Naken
Så otroligt vacker och fin
för honom

Lägger hennes mjuka läppar
mot hans öra
Kyssen han känner
är vibrerande nära
smekande lätt

Hon viskar

Jag kan viska något i ditt öra
Något jag tror du
skulle tycka om att höra
Ord som är min lilla hemlighet än
Men som jag kanske viskar
till dig sen

Han ser in i hennes ögon
Blicken han ger
Säger att han vill höra det
nu och inte sen

Hon drar fingret längs hans bringa
Sätter sig grensle
trycker sig tätt intill
hans varma kropp
Hennes fingrar glider in i hans hår
Lägger munnen mot hans öra

Viskningen likt en bris

Du ger mig syre
Så jag kan andas igen
Du har tänt min eld
som nu brinner hett
Du har fått blodet i mina ådror
att rinna likt lava
Känns som jag aldrig kan få nog
mer av dig

Hon stannar upp
Vill känna honom mer
Lyfter lätt
Känner …
Han blundar och tänker
Gud
hon är underbar
hon är min

Hon rör sina höfter allt mer
Viskar...
vill du höra mer
Han lägger huvudet
mellan hennes bröst
andas in hennes sensuella doft

Åter igen är läpparna intill hans öra

Du har väckt ett begär
med dina händer mun och din kropp
Du har väckt en hunger
en törst
Som jag inte trodde
var möjlig
Som jag nu
inte kan leva utan
Du har nu blivit mitt levebröd
Du har blivit mitt vin
Släpp mig aldrig
Låt mig få vara din

Han håller om henne hårt
Skulle aldrig släppa henne mer
Lyfter henne försiktigt ner
Och deras kroppar
förenas
Deras sinnen
Till ett

När lugnet har lagt sig
Hennes läppar når åter hans öra

Nu jag viskar slutet av min hemlighet
Något som jag tror du kommer tycka om att höra
Du har gett mig en gåva
Nu delar jag den med dig
Spåret av vår kärlek ligger nu i mig
Gror och växer inuti
Från frö
till blomma
Och jag ska dela det resten av mitt liv
med dig

Hans andning stannar upp
Han tittar upp
möter hennes blick
Lägger nu huvudet
mot hennes mage
Hans händer runt hennes höfter
Och
hon känner spåren
av tårarna




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 668 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-05 08:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så kan vara människor emellan, ja !
2015-07-14

  Connie
Helt fantastikt, underbart och passionerat.
2014-06-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
man lever sig in i denna helt sagolikt passionerande romantiskt skapade text och situation, man blir kär på studs.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman