Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getingsort.



Dovt ljud höres
Bålgeting som röres.
Vill ej bli stucken
av en töcken.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-07-05 14:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...har träffat på ovanligt många i år...och stora är dom också.
2012-07-05

    Loffe
Kort och koncis
och somrig på nåt vis.

Även om bålgetingens stick kan vara farligt, sägs den visst vara den mins lättretade getingen så förhoppningsvis klarar du dig undan ett sting. Tack för läsningen.

// Loffe
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.