Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sagor slutar..

Spelar musik och packar
Mellan varje låt eller tanke
är du som en tunn tråd
som glimmar förbi
som tingeling
Du lämnar inte
bara strör
glimmande stoft i mina tankar

Jag gör
lämnar

Ungefär som
riv efter den tandade kanten
bli av eller öppna nått nytt

Ok du förstår
Vårt sista vin är urdruckigt
inga fläckar på lakanen mer
inget ljud av din nyfikenhet
fnitter doften eller hud
inget hjärtklapp utan för din dörr

Vi berättar inga sagor mer
våra fantasier delar sig
sagan är över
vi stänger den stora porten
till slottet och
draken flyger iväg
elden har dött ut
Sov så gott min prinsessa




Fri vers av Gryft
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-05 20:55



Bookmark and Share


  Tino
Den började ju så fint... Kontrasterna förklaras bra. Budskapet når fram!
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft