Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut med kärleken


Har gjort slut

med kärleken

nog lugnast så

vi var ändå

aldrig överens om

föremålet

innehållet

mängden eller

utformningen.













Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 596 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans