Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömda drömmar.


Drömmar vävs om natten
skapar samspel
mellan medvetenhet och själ
visar mig vägen
till en bättre värld

Skogsfen






Fri vers av Skogsfen.
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-30 10:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvlig bild och ljuvliga ord om hur nära vi är Alltet om natten.
Tack/ kram
2012-09-03

  Bo Himmelsbåge
... jaa ... så är det ... drömmarnas glittrande väv visar vägen till det som är bortom Havet .. bortom Stjärnorna ... bortom heta Hjärta mitt ...
2012-08-31

  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord...
2012-08-30

    ej medlem längre
Kloka ord med poesins känsliga hand.
2012-08-30

  Änglaögon
så är det absolut!
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.