Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Dina Ditt

Vi tillhör allt
Men ägs av ingen

Du har val
Dom finns
Dock i olika former

Mycket för en del
Lite för andra

Vi tillhör allt
Men ägs av ingen

Alla ska ha
Frihet
Möjlighet
Rättighet
Att få tillhöra allt












Fri vers (Fri form) av MeAmmie VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-06 12:15



Bookmark and Share


  aol
hhåller med dej,
2013-09-29

  Lars Hedlin
Håller med dig fullständigt! :)
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP