Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...från boken "Mr Lindemann går igen" sistasida...


Skriver Lindemann

...jag säger inte adjö min vän

för du och jag kommer att mötas igen

men för ett tag

farväl




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-06 19:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint
2012-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj det hoppas vi
alla att vi igen skall
ses och tillfälle ges
och att bollplanket
då skall öppnas på
nytt och inget skall
märkas att år kanske
flytt, utan allt skall bli
roligt och givande nytt!
Och vem vet Lindemann
har kanske till sig några
finurliga ord bytt...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP