Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya presidenten av Rumänen.

Kapunka, Jag heter Crin Antonescu president av Rumänien.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2012-07-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP