Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedication to my ex


Fredriks sång

I know a boy
He’s young but he’s old
He’s shy but he’s bold
His name I will hold

I know a boy
He’s warm when he’s cold
He plants kisses of gold
He’s love I’ve been told

I know a boy
He’s loving and strong
He’s right and he’s wrong
He’s lightning and storm

I know a boy
He’s summer and night
He’s winter so bright
He’s love at first sight




Fri vers av Poison Ivy
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy