Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord jag kom på imorse


Ordkonstnär

Omkring mig vyer jag ser

Rad för rad

Då och då eller dagligen eller....

Känsla av att skriva av sig

Ordomgiven varje dag

När pennan och jag blir ett

Skapad text växer fram med tiden

Tack till alla som läser och tycker till

Nutid, nattetid, närsomhelst

Äntligen har jag funnit mig själv

Rinner ibland gör mina tårar men de rensar upp

120707




Fri vers av sajo
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-07 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord här Sajo!

Bokmärker!
2012-07-08

  aol
vackert insiktsfullt skriftar diktarjaget
2012-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att kunna skriva ner sina tankar. Fint.
2012-07-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Sådär, nu har jag skrivit en uppföljare:
ordhinnor - tema: ordkonstnär
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1499237

2012-07-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag fastnade mycket för nyordet ordomgiven.
Just så är det ju.
Vad jag än ser och gör, så snurrar det en poetprocess i bakhuvudet, som leker med HUR jag bäst skulle kunna beskriva något i bokstäver och ord...
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo