Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

Han sa inget i början
Han bara drog av sig tröjan
Och gjorde henne mållös
Han hade lite extra klös

Solen smekte hans hud
Hon såg honom som en Gud
Vattnet rann längs kroppen
Nu var allt toppen

Framtill solen brände till på hennes kropp
Och hon vaknade "opp"
Rödbränd hade hon blivit
Och rakt ut från drömmen klivit

Men men en dag kanske det blir verklighet
Det är ödets hemlighet
Som vi kanske får skåda en dag
Vem vet? Inte du, inte jag.




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-07 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della