Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra och en halv Tellus

Är det dags att börja be?
Finns alltför få vägar kvar
när man slutat tro på sig själv.

Kan man ens förvänta sig svar
där ovan molnen
eller ner till jordens medelpunkt.
Dit vi inte når
där finns det enda kvar
jag vågar tro på.

Einstein ler av död i sin grav
i gott sällskap.
Nietzsche och Platon
Ger oss tro att fånga halmstrån
den enda sanning som finns kvar
är den vi aldrig kan motbevisa.

Sex miljarder frågor blir snart sju
Men ingen vill längre svara
Så ät dig mätt medans du fortfarande kan.




Fri vers av Attila
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-17 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det inte meningen att man ska tro på sig själv. För gör man det blir man bara besviken.
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila