Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltigheten !

Likgiltigheten svepte sig över mig, och lämnade mig fullständigt oberörd.

Den skrämde mig ordentligt.

Andra känslor kan jag göra något åt.

 




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 566 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-09 05:43



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Detta, att du blev skrämd av din egen likgiltighet visar, att du inte var likgiltig.
2021-11-17

  Linda CH VIP
En fullträff!
2013-11-06

  Kjell A. H Lundin
Starkt, rappt och mycket bra!

Ha det gott i sommar!
2012-07-11

  Kjell A. H Lundin
Starkt, rappt och mycket bra!

Ha det gott i sommar!
2012-07-11

    ej medlem längre
Vass minimalism.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin