Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När horan kom (till byn)


Handlar mat
Blir tilltalad
Vem i helvete snackar?
Horan snackar
Snackar massa skit
- jag känna dig
-jag sett dig
Horan helt blåst
NEJ
Hon behöver någon
Hem med horan
Två rum ett kök
=Ångestkartong
Den natten sov ingen
Behovet att umgås så stort
SÅ STORT
Min egen ensamhet
Som bortblåst
Förlåt mig





















Förlåt mig




Fri vers av faidros
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-05 20:08



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Lite värme en stund - men kallt efteråt
2006-02-18

  sol
råstark skapelse...
byhålefenomen,
ångestkartong (usch)

rent och rakt..
2006-02-06

  Wretling
JAg gillar ditt språk !
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

faidros