Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske jag var okänslig...

Min frid önskade jag ge dig

den gåva jag själv fått från Gud

Inte för att du skulle tappa tron

på livet, nej

för att se att inte ens döden är din fiende

Livet skall levas och det är så,

men livet mår bra av levas som den gåva,

det är....

Livet är kort och den som inte vill se det

är kanske blind....Men jag önskade bara

att döden inte längre skulle vara din fiende...

Har själv vandrat längs dödsporten, och

mirakulöst gått från död till liv....Jag har varit

där och min frid önskar jag att fler ska ha,

amen....Var inte ledsen eller rädd och se

inte på mig som jag vore likgiltig eller

okänslig....Du har inte vandrat där jag varit......

Peace till dig




Fri vers av marie-helene
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-09 12:47



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fint
Ett Sanningens ord på vägen
Instämmer
2013-07-26

  Maj-Lis VIP
Så vackert skaldat
2012-08-07

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-08-01

  anits VIP
Mycket vackert berörande
och tänkvärt skrivit
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene