Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juno vandrar

Jag tänkte på din våta tunga slingrande runt min. Vattnet forsade under bron. Jag blev våt. Ville flyga över taken till andra sidan staden och klä av dina innersta tankar. Regnet skulle ösa över oss några timmar senare. Våra höfter skulle stöta vid varandra under mitt paraply.

Tänk om jag hoppar. Stenarna under ytan kan få mina tankar att flyta ut. Lusten är för stor för att hållas fången. Hur jag än försöker kan jag inte sluta tänka mig din tunga, hur den smakar, hur rörelsen framkallar impulser mellan hjärna och kön. Jag blir hård. Ta mig. Bind mig. Träng in i mina fantasier och gör dina fingrars rörelse verkliga.

Jag skulle iaktta din nacke och vilja kyssa den, några timmar senare. Regnet skulle göra oss fuktiga och kalla. Jag lät forsen vara och fortsatte att gå. Staden var kusligt söndagstyst. Vid horisonten hotade grå moln. Det såg ut att bli regn.




Fri vers (Prosapoesi) av Violet Blue
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-09 20:02



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Jag fastnar. Wow.
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue