Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar säger aldrig farväl


Det gick så fort
Plötsligt stod jag ensam kvar

Jag skrek efter dig
men kunde inget göra

tiden hade tagit sitt beslut
att vår tid tillsammans var till ända

allt som återstod
var frågor i tystnaden

Hur kan man leva vidare
när man inte längre är hel?

Hur kan man fortfarande andas
När ens hjärta sakta förblöder?

Hur hittar man orken
När ens källa till kraft inte längre finns?

Hur ska man kunna älska igen
När ens själsfrände är förlorad?

Min enda tröst är att vi kommer finna varandra igen
I den stora evigheten




Fri vers av ~Teodora~
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stora Tankar
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~