Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdstoft.

Filosofiska tankar bubblar
och min verklighet
är i andetagen på ett lekfullt barn.
Nebulosa, nebulosa,
ta mig hem.
Jag är rädd och min verklighet
är i händerna på ett psykotiskt vrak.
Vaggar fram och tillbaka i en iskall stad.
Ligger stilla i mitten av olika val.
Nebulosa, nebulosa.
Min verklighet ligger i hjärtat
av ett stjärnfött barn.




Fri vers av Katharina BR
Läst 410 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-10 01:04



Bookmark and Share


  träsnidaren
ord som verkligen griper i mig. vill mig något.

super!
2012-07-10

  SagaArt VIP
vacker text. gillar. bokmärker
2012-07-10

    ej medlem längre
Får en känsla
av instängdhet och fruktan ...

en önskefylld längtan till befrielse ...


myclet bra framfört ... tycker om ...
2012-07-10

    Issand. VIP
vacker text. det var jag som retweetade din tweet om det, hoppas inte det gör något, det var väldigt fint.

tycker om texten.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR