Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra kilometer till världen

Googlade guilt free porn idag
Är det ett missbruk frågar jag 

Nej kanske inte men en flykt ibland
En flykt till någon utan band 

Senare på kvällen flydde jag i mat
Satt helt ensam tillsammans med mitt stora fat 

Jag är inte ensam om jag vill
Jag har vänner kanske kärlek till 

Nu är jag nykter genom gemenskap
Brottas bara med mindre galenskap

Andra metoder av isolering 
Som kanske är värda en fundering 

Inget allvarligt än 
Ingen vet hur det blir sen 

Imorgon beger jag mig ut i världen 
Fyra kilometer så lång är färden 




Fri vers av Zoo
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 01:22



Bookmark and Share


  Katharina BR
Den berör och kryper under huden. Speciell och vacker i sin egenhet.
Applåder!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Zoo