Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt skriven om Anna. Hur kan man älska en person och vara så beroende av vissa personer så mycket. Detta är kanske en mörkare sorts kärleksförklaring. E Wretling 5e Februari


Mörkrets Tårar

Bär på en hemlighet/
Du är den jag vänder mig till/
Då livets falska sida kräver en sanning
En makt/Du har chansen att släcka mitt svala liv
Då ingen annan når mig/Du är mig
Då du slutar andas/släcks av
Mörkets Tårar

Känslolös/Tyrran/Mitt smeknamn
Känns fel då orden nådde bara dig
Poesi/Jag älskar dig/bakom hårda ord
Skrapas fram av dina andetag/I
Mökret täckt bara av en sanning
Då du skapar magi av mitt liv
Du slutar andas/Släcks av
Mörkrets Tårar

Du är min största hemlighet/
Jag blev såld då du viska mitt namn/
Orden är borta/Du är mitt minne
Drömmarna gömms undan en efter en/
Dom ska bilda en värld
För dig/Mig/någonstans
Där du kan skapa magi av mitt liv
Då du slutar andas
Mörkrets Tårar




Fri vers av Wretling
Läst 907 gånger
Publicerad 2006-02-05 21:13



Bookmark and Share


  sol
"Då ingen annan når mig/Du är mig"

här har du kärnan av total närhet!!
2006-02-08

  Karin I
som vanligt har du gjort det erik.
dina texter är verkligen du. rakt igenom du.
tack för fina texter. gillar det skarpt. vore ännu bättre om man kunde få höra den spelas o sjungas. men stor tumme upp!
2006-02-07

    Elmo
Jag kan inte beskriva i ord.
Men kanske vackert duger?
Den sista versen är den som är bäst,
fast all är bra.
2006-02-07

    Oprofessionell
Vackert som vanligt, blir nog mest betagen va det sista stycket då orden verkligen bränner sig in.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling