Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är också publicerad på min blogg: http://filppu.se/ma-bra/dikt-lycka/


Lycka

Han lever
Jag lever
Vi ska bägge dö
Där upphör likheterna
Han har miljoner
Jag har skulder
Han är rik
Jag är fattig
Han masturberar när han ser kontoutdraget
Jag kastar breven från kronofogden
Han oroar sig för vad han kan förlora
Jag har inget att förlora
Han undrar nervöst vad hans hustru gör
Jag knullar den jag får omkull
Han är sjuk
Jag är frisk
Han gråter i sin Porsche
Jag skrattar på tunnelbanan
Säg aldrig att lycka kan köpas för pengar




Fri vers av Kent Filppu
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Filppu
Kent Filppu