Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm

Det regnar

Mitt hjärta dunkar hårdare
Jag är sådär varm i hela kroppen
Ögonen bränner lite

Du sa att du skulle vänta på mig
Oavsett hur lång tid det skulle ta
Jag tror det är kärlek som har slagit sig ner i min kropp
och gjort den såhär Varm

Jag känner mina hjärtslag
blundar
minns hur livet smakade, kändes

Nu väntar vi bara båda på att jag ska
Älska mig själv






Fri vers av Therese_91
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-10 14:43



Bookmark and Share


  1BlackBird
Stark dikt om kärleken och vikten av att acceptera sig själv.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Therese_91
Therese_91