Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte.

Lämna mig inte.
En kvinna på 19 vårar,
ett skal som döljer ett barn.

Så lämna mig inte
ensam och sårad,
ovetande om vilken skuld jag bär.

Lämna mig inte
med orden "det går inte att lita på dig"
för då måste det vara sant.

Snälla, lämna mig inte.
för då går dagar till veckor, veckor till år
som beskyller den jag är.

Lämna henne inte,
hennes liv blir full av gupp och misär.
Fylld av frågor kring känslor och vem hon egentligen är.

Snälla, lämna henne inte
Hon växer upp osäker och tyst.
Får fel prioriteringar, får fel begär.

Om du lämnar mig nu, händer allt det där.
Eller så får du fingret, för att du ej av dina misstag lär.

Pappa lämna mig inte
Jag älskar dig och jag är den jag är.




Fri vers av Katharina BR
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 16:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark och gripande
du bör alltid vara, den du är
2013-03-02

  Järnkatten
Suveränt och mycket gripande, applåder!!!
2012-12-18

  JennaPenna
vackert, gripande, naket. Tack
2012-09-12

  aol
enn oerhört gripande skrift med ett så sant djup,
2012-07-14

    nånja
ur hjärtat, träffar hjärtan.
2012-07-10

  Peter Stjerngrim VIP
Eftersom jag själv har en dotter som fyller 18 i september
och bara kan utgå från hur jag känner för henne och vad hon betyder för mig i mitt liv - liksom hennes äldre syster gjort och så ännu gör ...
Är detta en text som mig synnerligen starkt berör ...
Blir riktigt förbannad på föräldrar som inte inser hur mycket deras borde prioriteras i deras liv ...
Hoppas innerligt att denna text ej är den spegling av verkligheten
för dig i ditt liv som mina egna referensramar får mig att ta till mig av det du förmedlar i dessa starka ord ...
Oavsett hoppas jag att du ej tar på dig skuld för någonting dina föräldrar har ansvar för och inte du!
Men allra mest hoppas jag din pappa kommer till insikt om hur mycket du honom behöver och att han bekräftar för dig hur mycket han älskar dig - för det är du värd!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR