Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsatt hopp

rop genom nätter
ut över havens tomhet
men finns inget svar




Bunden vers (Haiku) av lenakarin
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 18:09



Bookmark and Share


  Haiau
En oändlig tomhet. En vacker och smärtsam haiku .

2013-02-24

    ej medlem längre
Mycket fin! Människovarandet - som jag tolkar den.
2012-07-13

  in effigie VIP
en skör vacker pärla...djupt nere i natthavets tystnad...
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin