Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen erfarenhet.


En grön älg (Psykos)




Någon kom långväga från
och låste in mig med en hunds rörelser
eller kanske med råttans kloakpip pip

Någon kom långväga från
och låste in mig med en åsnas oink oink
eller kanske med doktorns nådgörande nål

Någon kom långväga från
och låste in mig samman med en grön älg
eller kanske kom jag med eld i kroppen
och red in på psykets akut
ovanpå en megameteor!








Fri vers (Fri form) av Klas Nilsson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 19:37



Bookmark and Share


  zallander
Jag känner inte till något annan hemskt sjukdomstillstånd som det skojas så friskt om.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson