Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte, vet ingenting.

det är mitt hat,

min avundsjuka,

som står i vägen för vår dessförinnan så fina vänskap.

men du har ändrats,
blivit någon annan,
som alla älskar.

jag finns kvar i ditt förflutna,
ingen som tycker om mig,
för jag är ovillig att röra på mig,

lider istället,
för att du är så bra.

det är skilladen på kvalitet,
som gör att vi inte är lika bra vänner längre,
för du är för bra för mig.

saknar vår förra,
lätta och underbara vänskap,
saknar ditt gamla du.
det mesta är mitt fel, förlåt mig,
hoppas jag förlåter mig själv.




Fri vers av Konstanzia
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-10 19:42



Bookmark and Share


  träsnidaren
Känner väl igen mig i dina känslor och ord.

Fint!

Take care!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia