Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min älskade mormor, som i himmelen bor.

jag tror egemtligen inte på att det finns någon himmel.

men när jag tänker på dig,
så tror jag att det finns en?

för vart skulle annars en så underbar människa som dig leva nu?
vem skulle annars ha sett hur jag kollat upp på månen, på stjärnorna och tänkt på dig?
vem skulle annars hört det jag viskat till dig med knäppta händer medan jag stirrade ut i natten.

jag brukade viska
jag älskar dig, sif.
brukade prata om hur allt var här nere på jorden,
brukade be dig om att hjälpa oss här nere.

jag minns dig, som om det var igår jag såg dig.

jag kommer älska dig hur långt bort du än är.




Fri vers av Konstanzia
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 21:07



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Våra mormödrar är viktiga vart de än befinner sig. På jorden eller i himlen. I vår närhet eller i våra tankar. De är länkar till vårt ursprung.

Fin dikt!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia