Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt ljus

I gryningen
ett främmande språk
för ljust
för stort

En chans att
experimentera
filosofera
explodera

Möjlighet att bryta
ytan
måla med dess
ljus

Istället tyst
lugn
spänd, fängslad
av kontroll




Fri vers av Ansia
Läst 318 gånger
Publicerad 2012-07-11 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske kontroll behov ?
2012-10-05

    ej medlem längre
vad menas med "fängslad av kontroll", är det sin egen självkontroll eller någon annans kontroll över en?
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ansia