Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstera mot vit vägg

aldrig
levda liv
som skuggorna
av det som kunde
varit
den vackra trädgården
med gulhallon
solskenet genom lövverket
nätterna på barer
med svag musik
skratten och Gitanes
fotografens anteckningar
båtarna
och alla timmar
med bara hav
och en svag men stadig
vind
någonstans
finns ön
av vitkritad ensamhet
i Atlantens kalla vatten
där du aldrig ska gå
med en hund
på stranden
men mitt i den förlusten
måste skuggorna av
alla dem du aldrig blev
lyssna under en
takfläkt långsamt viskande
genom nattens hetta
där monsteran kastar
sitt mörker på väggen
och en cigarrett brinner
obeaktad
brevid din säng
där du sover
lycklig




Fri vers av lenakarin
Läst 446 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-11 11:04



Bookmark and Share


  Haiau
Du målar dina bilder
med starka färg och känsla.
Jag njuter av att läsa .
2013-02-19

  Linda CH VIP
Betagande beskriven längtan! Gillar!
2012-08-15

  surface to air
Vemodigt, innerligt och mycket mycket vackert!
2012-07-13

  in effigie VIP
du målar en saknad i vackra färger av dessa ord...varmt vibrerande
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin