Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Pontus


Mitt försök till Haiku




Förälskelse
Han
är numera religion


Kärleken
Du
stannar min värld


Alltet

Vi

Uppslukade av hettan




Fri vers (Fri form) av shiiva
Läst 286 gånger
Publicerad 2012-07-11 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shiiva
shiiva