Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarinatt

I natt regnar det glitter från himlen
och vi ska springa, vännen
Springa ifatt tiden
evighetssekunderna som dansar över
orörda snötäcken

Vi ska plocka stjärnor och samla månljus på kudden
Fånga tårar och lägga silverskratt i flätade korgar

I natt regnar det glitter från himlen
och du måste våga drömma, vännen!
Sov och glöm
Imorgon när vi vaknar
ser världen annorlunda ut






Fri vers av Veronica.
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-02-05 22:50



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Oj...vilken underbar poesi..andöst vackert..som tex.

'I natt regnar det glitter från himlen'

'Vi ska plocka stjärnor och samla månljus på kudden'
'Fånga tårar och lägga silverskratt i flätade korgar'
2006-02-07

    Margaretha
Vacker, drömaktig, längtande,berörande och stämningsfull poesi!
Tack, den gjorde mig glad!
Mvh Margaretha
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.