Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylskåpspoesi ...8...



Svart är TVn
och ljuv telefondöd



Lustgaranti




Fri vers av Therés
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-02-05 23:04



Bookmark and Share


  Karin I
gillar kylskåpspoesi.
det är sant, lustgarantin blir enorm med svart tv o telefondöd!!
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!