Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälsaren

Jag ville hjälpa hela världen-och förstod
Att jag bara är en del av alla som vill hjälpa
på sitt vis
Som orkar men samtidigt inte orkar.

Men bärs i sin utbrändhet
Av trösten från något som är
Oändligt större.


Men, ge dig chansen liksom jag vill ge mig chansen
Att låta de tusen frusna tårarna falla för att kunna bli fri och hel på nytt.

För jag är bara en del av de många som behöver den-befrielsen
Och jag kan inte vara hela världens frälsare-
Hur mycket jag än vill.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-11 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text...om önskan av befrielse...egen och andras...
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan