Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 män runt åldern sextio

En spontan promenad
För att slippa inomhusvärmen
En aning av musik
En känsla av hopp

En stund av förvirring
men ett hjärta som smälter
för 5 män runt åldern sextio

På grötig danska hörs dålig engelska
Med sina instrument delar de glädje
De ger mig sin energi
Och jag ger dem min
Trots att jag inte visste att den fanns

30 minuter av mitt liv som aldrig kommer tillbaka
Jag önskar de vore fler
30 minuter som tar mig tillbaka till en tid som aldrig riktigt fanns
Men som jag vet att jag vill ska finnas

Vissa sätter sin tro till världsliga ting
andra till folk där ovan
Men varför inte bara känna efter med sina sinnen
Och ledas av det som finns här

I tonerna fanns inga lögner
Inget hat och inga fördomar
Bara en bubblande smittsam känsla
Av värme och gemenskap

5 män runt åldern sextio
har idag gett mig hopp
1 av 5 män runt åldern sextio
Hoppas jag själv bli en vacker dag




Fri vers av Damir
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damir