Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 81 (Adda mig!)

 

 

Att läsa en bok

Är det att stoppa näsan

i den

Ja, hela ansiktet så

att det blir en ansiktsbok

 

Jag gör hundöron

som betyder like

och jag noterar

i kanten

mina favoriters sidor

vilket är att adda

 

Om boken vore verklig

och interaktiv

Skulle den då

adda mig?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström